Jul 01, 2021

???? ???????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????? ?????????????????????

Sertailah cabaran #???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? dan anda berpeluang untuk memenangi hadiah misteri????. Apa yang lebih menarik lagi ialah, pelajar autistik dari LemmeLearn akan mengajar anda cara membuat kek cawan.

Kategori cabaran:
1. ???????????????????????? ???????????????????? : Berumur bawah 12 tahun
2. ???????????????????????? ????????????????????: Berumur 13-18 tahun

Cara menyertai:
???? ???????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????????? di laman Facebook ???????? ???????????????????????????????????? ???????????? ????????????????????????.
???? ???????????????????? ???????????? ???????????????? kek cawan.
???? ???????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????????????? berserta ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????????? peserta dengan ???????????????????????????? "????????????????????????" di Facebook atau Instagram.
???? Hashtag #???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? dan #????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???? Kumpul ???????????????????? untuk gambar peserta. ???????????????? ???????????????????????? dengan ???????????????????? ???????????????????????????????????? dalam setiap kategori akan memenangi cabaran.
???? Tempoh cabaran: ???? ???????????????????????? ???????? ???????????????????? jam ???????? ????????????????????????????????????.

???? Jom rebut peluang keemasan ini dan serlahkan bakat kreativiti anda!

#mycommunityforautism #lemmelearn #kekcawan #mugcake #autism #autisme


Follow Us

About Us

PELUK adalah singkatan kepada Persatuan Alumni Kurnia. Kami adalah ibubapa anak-anak istimewa yang pernah menghadiri program Intervensi Awal di Genius Kurnia.

Our Album